Startup για το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων

Η καινοτόμα startup work-it απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης. Στόχος του work it είναι να φέρει στο προσκήνιο το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων και να δώσει την ευκαιρία στους καλύτερους να αναδειχθούν, μέσα από την ποιότητα της δουλειάς τους. Το work it προσδοκά να συνθέσει ένα ισχυρό «τρίγωνο» μεταξύ των εργαζομένων, των καταστημάτων και των πελατών. Πίσω από αυτήν την ιδέα και την υλοποίησή της, βρίσκονται τρεις νέοι και φιλόδοξοι επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογίας και του management· πιο συγκεκριμένα, οι Θοδωρής Ντίλος, Μιχάλης Κορκάρης και Ιωάννης Δημήτριος Φρόντζος.

Τι είναι το work it;

Πρόκειται για τη μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης κι επιβράβευσης του ανθρώπινου δυναμικού στον επισιτιστικό κλάδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζομένους να δημιουργήσουν επαγγελματικά προφίλ, εξειδικευμένα στον κλάδο της εστίασης.
Σκοπός του work it είναι να γίνει  το απαραίτητο εργαλείο των επιχειρήσεων που θα ανεβάσει το επίπεδο επαγγελματισμού στον κλάδο και θα βοηθήσει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λπ.

Το work it προσφέρει:
– Δικτύωση με τους επαγγελματίες του κλάδου.
– Εύρεση και προσφορά εργασίας με κριτήρια καταλληλότητας.
– Επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το work it αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Αττικής, ενώ σύντομα θα καλύψει και άλλες κεντρικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς που τα επαγγέλματα μαζικής εστίασης κατέχουν περίοπτη θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ