Bayer Ελλάς: Παρούσα στη Fruit Logistica

Η Bayer έχει δεσμευτεί να προσφέρει βιώσιμες λύσεις για τη γεωργία έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων των Ηνωμένων Εθνών για Αειφόρο Ανάπτυξη. Στη φετινή  Fruit Logistica που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 3 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, η εταιρία παρουσίασε την πρωτοβουλία της για συνεργασία στην Αλυσίδα Τροφίμων –Food Chain Partnership– που συνδέει τους συνεργάτες σε όλη την αλυσίδα αξίας προωθώντας την ασφάλεια, την ποιότητα, την προσιτή αξία, τη διαφάνεια και πάνω από όλα τη βιωσιμότητα από το σπόρο στο ράφι.

«Στην Bayer το Food Chain Partnership αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας,  για αειφόρο γεωργία, ασφαλή τρόφιμα, και επάρκεια της τροφής», είπε ο Mathias Kremer, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer, υπεύθυνος Στρατηγικής Καλλιεργειών και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου. «Στον εντέκατο χρόνο της, η πρωτοβουλία αυτή συνεχίζει να δημιουργεί συνεργασίες κατά μήκος της αλυσίδας αξίας τροφίμων και παρέχει οφέλη όχι μόνο για τους συνεργάτες του Food Chain αλλά κυρίως και για τον καταναλωτή».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Bayer Ελλάς συμμετείχε στη Fruit Logistica με επικεφαλής το διευθυντή του τμήματος Marketing του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, κύριο Μανώλη Παναγιωτόπουλο. Η ελληνική παρουσία  απαρτίστηκε από συνεργάτες του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας στην Ελλάδα καθώς και στελέχη της εταιρείας και επισφραγίστηκε από εποικοδομητικές συναντήσεις στα πλαίσια της ανάπτυξης συνεργασιών στην αλυσίδα τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ