Visa Hellas: Προσφορά σε ΜΚΟ πανελλαδικά

Η Visa Hellas, θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, προσφέρει 1.000.000€ σε 15 οργανισμούς πανελλαδικά.

Για αγορές με κάρτες Visa, θα διατίθεται στους οργανισμούς που αναφέρονται παρακάτω, ποσό δύο λεπτών του ευρώ ανά συναλλαγή και μέχρι του συνολικού ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.  Η δράση χρηματοδοτείται από την Visa και τις συνεργαζόμενες τράπεζες (ALPHA BANK, Τράπεζα Αττικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, HSBC και Τράπεζα Πειραιώς), χωρίς την επιβάρυνση των κατόχων καρτών ή των εμπόρων.

Οι οργανισμοί που θα υποστηριχθούν είναι

1. Tο Χαμόγελο του Παιδιού
2. Παιδικά Χωριά SOS
3. Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία
4. Μαζί για το Παιδί
5. Η Κιβωτός του Κόσμου
6. Δεσμός
7. Περπατώ / ΚΕΑΔΑ
8. Hellenic Hope
9. Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα
10. PRAKSIS
11. Tο Εργαστήρι
12. Παιδικο χωριό Φίλυρο
13. Περιοδικό Δρόμου Σχεδία
14. Μαργαρίτα
15. Γέφυρα Ζωής

H επιλογή των παραπάνω οργανισμών έγινε μετά από διαμόρφωση συγκεκριμένων κριτηρίων μεταξύ των τραπεζών και της Visa Europe. Οι οργανισμοί στη συνέχεια κατέθεσαν συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων  για έγκριση. Με την υποστήριξη της Visa Hellas, οι δράσεις αυτές θα μπορέσουν να γίνουν πράξη.

O κ. Λεωνίδας Κασούμης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Visa Hellas, δήλωσε : «Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας και στους οργανισμούς που στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά και στους ίδιους. Ελπίζουμε η συμβολή της Visa Hellas να φέρει χαμόγελα και να καλύψει σημαντικές ανάγκες κάτι που είναι απαραίτητο για μια αξιοπρεπή διαβίωση»

Όπως δήλωσε και ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο : «Η άνευ προηγουμένου κλίμακα αυτής της κρίσης στη χώρα μας απαιτεί έκτακτη απάντηση και όλοι πρέπει να παίξουμε το ρόλο μας. Είναι καθήκον μας να βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη και να ενισχύουμε το έργο των φιλανθρωπικών οργανισμών που βρίσκονται κοντά στα παιδιά, τους ανέργους, τους άστεγους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ