ΙΚΥ: Πρόγραμμα ανάπτυξης νέων ηγετών

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσκαλεί τους νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο, να εκφράσουν τη γνώμη τους στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016» (European Development Days 2016), που θα πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες 15 και 16 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, από 21 ως 26 ετών, μπορούν να κάνουν αίτηση, ώστε να έχουν την ευκαιρία να είναι ένας από τους 16 Νέους Ηγέτες στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016», να μιλήσουν σε ένα υψηλού επιπέδου πάνελ και να προβάλουν το αναπτυξιακό τους έργο σε παγκόσμιο ακροατήριο. Οι Νέοι Ηγέτες καλούνται επίσης να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες και εργαστήρια, να μοιραστούν τις απόψεις τους, να διατυπώσουν τις προτάσεις τους και να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της ανάπτυξης από όλο τον κόσμο.

Οι αιτούντες πρέπει να επιδείξουν ηγετικές ικανότητες και γνώσεις σε ένα από τα θέματα για το 2016, να επιδείξουν εμπειρία στον τομέα της προτίμησής τους, και να εξηγήσουν πώς θα εκπροσωπήσουν τους νέους στις «Ευρωπαϊκές Ημέρες Ανάπτυξης 2016».

Όλες οι δαπάνες για τους 16 επιλεγμένους Νέους Ηγέτες που θα επιλεγούν, θα καλυφθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ