Adecco: CEO για έναν μήνα!

Ο Όμιλος Adecco, ηγέτης στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, δίνει σε 50 ταλαντούχους και φιλόδοξους νέους την ευκαιρία να γίνουν «CEO για Ένα Μήνα» (‘CEO for One Month’) στις χώρες τους, και να εργαστούν δίπλα στα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Adecco. Η διαδικασία ηλεκτρονικών αιτήσεων άνοιξε σήμερα, 1η Μαρτίου, και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου. Από τον Ιούνιο, οι νέοι που θα επιλεγούν θα ξεκινήσουν να εργάζονται με σκοπό να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους. Ένας εξ αυτών θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γίνει CEO for One Month του Ομίλου Adecco και να εργαστεί για ένα μήνα δίπλα στον Alain Dehaze.

Ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, σχολίασε: «Το μέλλον μας εξαρτάται από τις δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία των νέων σήμερα. Είναι ευθύνη όλων μας να τους βοηθήσουμε να χτίσουν την καριέρα τους μέσω κατάρτισης, καθοδήγησης και προσφοράς ευκαιριών. Αυτό ακριβώς κάνει το πρόγραμμα CEO for One Month. Οι νέοι θα δεχτούν την πρόκληση, θα αποκτήσουν εμπειρία, δίπλα στα ανώτατα διοικητικά στελέχη της Adecco και θα πάρουν μια γεύση του πώς διοικείται μια εταιρεία με παγκόσμια εμβέλεια. Ανυπομονώ να καλωσορίσουμε τους 50 CEOs for One Month, να μοιραστούμε το όραμά τους και να τους βοηθήσουμε να οικοδομήσουν την καριέρα τους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ανέφερε: «Η Adecco Ελλάδας υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα CEO for One Month. Μάλιστα, πέρυσι, η Ελληνίδα CEO for One Month, Ελένη Ζιάκα, κατάφερε να διακριθεί και να περάσει στον τελικό γύρο ανάδειξης του ‘CEO for One Month’ του Ομίλου Adecco. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς απέδειξε έμπρακτα ότι η Ελλάδα διαθέτει πλήθος ταλαντούχων νέων που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Όλοι εμείς στην Adecco Ελλάδας αναμένουμε με ανυπομονησία να καλωσορίσουμε τον Έλληνα CEO for One Month για το 2106 και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να μοιραστώ μαζί του τη γνώση και την εμπειρία μου, συμβάλλοντας όσο καλύτερα μπορώ στην εργασιακή του κατάρτιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ