Plan Toys: Το πλάνο και οι στόχοι της

Η Plan Toys® παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου την φιλοσοφία και το όραμά της, καθώς και τους στόχους της για την επόμενη χρονιά, την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο νέο της κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Βάϊος Κουρκάκης,  αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Plan Toys® στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια και εστίασε στον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της, στην οικολογική πολιτική που αποδεικνύει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να συμβαδίζει με το καθαρό περιβάλλον.

Ακόμη, ο κος Κουρκάκης εξήγησε πώς το βιώσιμο παιχνίδι που πρεσβεύει η Plan Toys®, προάγει το νου και τη δημιουργικότητα. Η ζεστασιά του ξύλου, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η έμφαση στην ομαδικότητα και την βιωσιμότητα είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες της Plan Toys®. Επιπλέον, τόνισε πως η Plan Toys® προωθεί την εντιμότητα και την αμεροληψία, ενώ έχει συστηματικά ενεργό ρόλο σε κοινωνικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και παρέχει ευκαιρίες στα παιδιά να κατανοήσουν την αξία της ζωής και της κοινωνίας στην οποία ζουν.

Τέλος, ο κος Κουρκάκης ανέφερε πως στόχος της Plan Toys® για το 2016 είναι η σταθερή πορεία ανάπτυξης και η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με κέντρο την αγάπη για τα παιδιά και την ολοκληρωμένη εκπαίδευσή τους, θέτοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την βιώσιμη επιχειρηματικότητα και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Η Plan Toys®, με 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι η πρώτη βιώσιμη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα, οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Αριθμεί σήμερα 12 καταστήματα με όλη την γκάμα παιχνιδιών και συνολικά 100 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα. Παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ