THI: Δωρεά στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) ανακοίνωσε δωρεά ύψους $165,000 στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”, για τη στήριξη των 11 οργανισμών – μελών του οργανισμού. Στόχος της δωρεάς είναι η παροχή απαραίτητης φροντίδας και υποστήριξης σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, η Ελληνική Πρωτοβουλία επιβεβαιώνει εκ νέου την δέσμευσή της για στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, οι ανάγκες των οποίων έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω της συνεχιζόμενης κοινωνικο-οικονομικής κρίσης.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που η Ελληνική Πρωτοβουλία προσφέρει στήριξη στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”. Ήδη, κατά το περασμένο έτος, περισσότερα από 8.200 παιδιά, 7.830 οικογένειες, 110 ΜΚΟ από την Ελλάδα και 10 σχολεία της χώρας ήταν άμεσοι αποδέκτες της στήριξης του προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ιατρική βοήθεια και συμβουλευτική παροχή σε παιδιά και οικογένειες, καθώς και ειδική εκπαίδευση για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στο πρόγραμμα στήριξης της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” συμμετείχε και η Εθνική Τράπεζα το 2015, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Ελληνική Πρωτοβουλία. Μέσω της αύξησης χρήσης του i-bank internet banking, η Εθνική Τράπεζα ενίσχυσε οικονομικά την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” με συγκεκριμένο ποσό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή της πελατείας της στην προσφορά αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Μιχάλης Πρίντζος, Διευθυντής Προγράμματος Ελληνικής Πρωτοβουλίας, δήλωσε: «Η νέα δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στην Ένωση “Μαζί Για Το Παιδί”, είναι μία επιβεβαίωση του σπουδαίου έργου της Ένωσης τα τελευταία 20 χρόνια. Για εμάς στην Ελληνική Πρωτοβουλία, η προσφορά ουσιαστικής στήριξης σε οργανισμούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, και κυρίως τα παιδιά, να ξεπεράσουν δυσκολίες, και να έχουν την δυνατότητα να ατενίσουν ένα καλύτερο αύριο».

Ο Χρήστος Μπαρτσόκας, Πρόεδρος της Ένωσης “Μαζί Για Το Παιδί”, προσέθεσε: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι παραπάνω από χορηγός της Ένωσης. Πρόκειται για έναν οργανισμό που μας βοηθά να αναπτύσσουμε και να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας προς όφελος του πληθυσμού που εξυπηρετούμε, και κυρίως των παιδιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ