Sportingbet: Νέα καμπάνια κατά της βίας

Παρουσιάστηκε η καμπάνια της Sportingbet σε συνεργασία με την Euroleague Basketball, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με θέμα την καταπολέμηση της βίας στο μπάσκετ.

Το κεντρικό μήνυμα του τηλεοπτικού σποτ της καμπάνιας που είναι «Όχι Βία στο μπάσκετ» καλεί παίκτες, ομάδες και φιλάθλους σε ευγενή άμιλλα με στόχο να αναδειχθούν οι μεγάλες στιγμές του αθλήματος.

Στην παρουσίαση της καμπάνιας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball, κ. Jordi Bertomeu, ο οποίος δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Sportingbet ως Επίσημου Εθνικού Χορηγού για την ερχόμενη τετραετία αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς. Παράλληλα, η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελεί μέρος της δέσμευσης και των δύο πλευρών να επικοινωνούμε το σωστό μήνυμα στην κοινωνία ως προς το ζήτημα της βίας στο μπάσκετ».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Εκπρόσωπος της Sportingbet επεσήμανε: «Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα με την Euroleague Basketball και εγκαινιάσαμε αυτήν την τετραετή συνεργασία, μια συνεργασία ιδιαίτερα μακροχρόνια για τα χορηγικά δεδομένα στη χώρα μας. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που οι περισσότεροι έπαιζαν στα παιδικά τους χρόνια, στα σχολεία και τις παιδικές χαρές. Είναι το άθλημα που μας έχει κάνει εθνικά περήφανους, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο λαό. Το μπάσκετ που δημιουργεί χαρακτήρες, που γεννά αδελφικές φιλίες, δεν μπορεί να παράγει εχθρούς!».

Στην ομιλία του ο Daniel Hackett του Ολυμπιακού και ο Marquez Haynes του Παναθηναϊκού, αν και ‘αντίπαλοι’ στο γήπεδο, μίλησαν από κοινού κατά της βίας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα. Ειδικότερα, οι δύο παίκτες τόνισαν ότι καθώς οι αθλητές αποτελούν πρότυπο για πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο, είναι αναγκαίο να επιδεικνύουν πρώτα οι ίδιοι αμοιβαίο σεβασμό και ευγενή άμιλλα, κυρίως σε ένα άθλημα όπως το μπάσκετ που έχει τη δύναμη να ενώνει τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ