Visa Hellas: Συνεχίζει τις δωρεές στο πλαίσιο της ενέργειας αλληλεγγύης

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Visa Hellas προχώρησε στη φάση υλοποίησης της ενέργειας αλληλεγγύης πραγματοποιώντας δωρεές στους οργανισμούς. Σε συνέχεια της δωρεάς στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 29.02, έγιναν οι επόμενες δύο δωρεές στη «Γέφυρα Ζωής» και στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» στις 11.03 στα γραφεία των δύο οργανισμών.

Και οι δύο οργανισμοί δραστηριοποιούνται χρόνια στην Ελλάδα. Η «Γέφυρα Ζωής» ιδρύθηκε το 2012 και έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών και εφήβων με ειδικές ικανότητες. Ο «Δεσμός» δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων τους οποίους συνδέει το όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά το πλεόνασμα ιδιωτών και εταιρειών με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας καλύπτοντας καταγεγραμμένες ανάγκες φορέων κοινωνικής ωφέλειας και οργανισμών.

Εκ μέρους της Visa Hellas, την επιταγή και στους 2 οργανισμούς παρέδωσε ο κος Καμπανόπουλος. Για τη Γέφυρα Ζωής, την επιταγή παρέλαβε ο πρόεδρος της οργανισμού και παρουσίασε το νέο κτίριο που θα στεγαστούν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Visa Hellas τους έφερε τύχη αφού και άλλοι φορείς  εμπνευσμένοι από αυτή την κίνηση, επικοινώνησαν μαζί τους προκειμένου να σταθουν αρωγοί στο έργο τους. Την επιταγή για το ΔΕΣΜΟ παρέλαβε η  Υπεύθυνη Προγραμμάτων του Δεσμού κα Κατερίνα Ματιάτου και τόνισε τη σημασία της ενέργειας αυτής, αφού με την υποστήριξη της Visa Hellas και μέσω του προγράμματος «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», ο «Δεσμός» θα εφοδιάσει σχολεία και φορείς κοινωνικής πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα με καύσιμα θέρμανσης.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 3 δωρεές συνολικής αξίας 200.000€ και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι οργανισμοί ώστε η συνολική δωρεά αξίας 1.000.000€ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ