Μαζί για το Παιδί: Φιλοξένησε τον Δ. Νανόπουλο

To «Μαζί για το Παιδί» είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον ακαδημαϊκό, καθηγητή κ. Δημήτρη Νανόπουλο, την Τετάρτη 16 Μαρτίου,  σε φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του.

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τους χώρους των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας, της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού, έδωσαν το παρόν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», για να ακούσουν την ομιλία του κ.Δημήτρη Νανόπουλου με τίτλο «Συμπαντικά Τετερίσματα», που αφορούσε την πρόσφατη ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων  αλλά και να ενισχύσουν ταυτόχρονα, το έργο του «Μαζί για το Παιδί».

Στο πλαίσιο της ομιλία του, ο κ. Νανόπουλος, ανέφερε ότι  για πρώτη φορά, στις  14 Σεπτεμβρίου 2015, το Σύμπαν μπορούμε όχι μόνο να το βλέπουμε αλλά και να το ακούμε. Η ανακάλυψη των βαρυτικών κυμάτων, παρόλο που αναμενόταν εδώ και εκατό χρόνια,  δίνει μια νέα ώθηση στη κατανόηση του Σύμπαντος, αρκεί να θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε και να μη ζούμε σε κάποιο σκοτεινό και βωβό παράλληλο Σύμπαν.

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση. Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν τα Medi Prinou. Το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε με την υποστήριξη του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Τα κρασιά ήταν ευγενική χορηγία του Κτήματος Χαρλαύτη, ενώ τη διακόσμηση των τραπεζιών επιμελήθηκε η εταιρεία Pavlos “The Flower Workshop”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ