Lidl: Νέα εκστρατεία προληπτικής ιατρικής

Άλλη μια σειρά εκστρατειών προληπτικής ιατρικής ξεκινά με την ίδια αγάπη και προσμονή, όπως κάθε φορά, για τη στήριξη των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της χώρας.

Το πρόγραμμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ» απευθύνεται κυρίως στους άνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνους και φυσικά στους πρόσφυγες, σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη.

Η Ομάδα των Γιατρών όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και των Nοσηλευτών, αριθμώντας 28 μέλη, θα επισκεφτεί το Δήμο Καλλονής από 20-27/03/2016 και θα προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, εμβολιασμούς στα παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση σε ενήλικες και παιδικό πληθυσμό των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας, Σκουτάρου, Στύψης, Μήθυμνας, Σκαλοχωρίου, Φίλιας. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι εξετάσεις πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ αγκαλιάζοντας με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Παράλληλα, οι Ψυχολόγοι της ομάδας θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι ενώ οι Υπεύθυνοι Ψυχαγωγίας θα προσφέρουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Συνολικά ο αριθμός των παιδιών που εξετάζονται σε ετήσια βάση ξεπερνά τις 3.000, ενώ οι ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα κλιμάκια των γιατρών ξεπερνούν τις 13.000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ