Μέγας Αλέξανδρος: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Με μια λαμπρή εκδήλωση, αντάξια του μεγέθους της διοργάνωσης, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πλημμυρίσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, την Κυριακή 3 Απριλίου!

Η παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και των παράλληλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου, που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο συνολικός αριθμός των δρομέων θα φτάσει τελικά τους 20.350 ως εξής: 1.838 δρομείς στο Μαραθώνιο, 3.995 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 12.517 δρομείς στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., καθώς και 2.000 παιδιά στον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων. Οι 2.000 νέες θέσεις θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) κατά τη διάρκεια λειτουργίας του στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ Helexpo από την Πέμπτη 31/3 έως το Σάββατο 2/4, ώρες 10:00 – 19:00).

Κατά την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, προβλήθηκε video της διοργάνωσης, καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που αναφερόταν στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι θεσμικοί φορείς υποστήριξης, οι εθελοντικοί φορείς υποστήριξης, οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής προσφοράς, καθώς και οι χορηγοί της, ο Ονομαστικός Χορηγός ΝΝ HELLAS, ο Μέγας Χορηγός STOIXIMAN.GR, οι Επίσημοι Χορηγοί WIND, DHL, 3E – ΑΥΡΑ, ELLINAIR, LG, οι Επίσημοι Υποστηρικτές LIDL, IKEA, PEUGEUOT, ΟΑΣΘ, καθώς και οι Υποστηρικτές BROOKS, HIGH5, AMSTEL FREE, ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, HONEYBEE, PLAISIR, SAMIOTAKIS CATERING, EXPOSYSTEM, TAXIWAY και CAPSIS HOTEL.

Αποκλειστικός τηλεοπτικός φορέας της διοργάνωσης η ΕΡΤ3, Media Partner τα κανάλια NOVASPORTS και Χορηγοί Επικοινωνίας οι: TV100, Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Metropolis 95.5, Metrosport, Republic, Zoo Radio, Velvet, Ράδιο Θεσσαλονίκη, 24 Media, 102FM ΕΡΤ3, 9.58 ΕΡΤ3, Πρακτορείο 104.9, Zougla.gr, Runningnews.gr, Fitnesspulse.gr, Όμιλος Economia, Voria.gr, Runner Magazine, Thestival.gr, Seleo.gr, Pella Τηλεόραση, Πόντος TV, ATLAS TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ