LG: Χορηγός Τεχνολογίας στον Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καλωσορίζει στην οικογένειά του την LG, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό Τεχνολογίας της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, που για άλλη μια χρονιά ξεπερνά όλες τις προσδοκίες και θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με 21.000 ανθρώπους κάθε ηλικίας, θα έχει φέτος τη δύναμη και την υποστήριξη της LG.

Η LG, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές, υποστηρίζει τη μεγάλη αθλητική οργάνωση και στοχεύει μέσα από προηγμένα προϊόντα και ενδιαφέρουσες δράσεις να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή ένα LG video wall τοποθετήθηκε σήμερα Πέμπτη 24/03, στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα προβάλλονται στιγμιότυπα των αντίστοιχων προηγούμενων διοργανώσεων, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού της 3ης Απριλίου. Επιπλέον, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μετάδοση του αγώνα μέσω ενός ακόμα LG video wall που θα είναι τοποθετημένο κοντά στο σημείο του τερματισμού κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία της συμμετοχής για όλους τους δρομείς, αλλά και για τους θεατές.

Ωστόσο η παρουσία της LG στον Μαραθώνιο δεν περιορίζεται στο κομμάτι της τεχνολογίας. Δίνοντας έμφαση στην αξία του αθλητισμού και της συμμετοχής, η LG προσκαλεί 200 δρομείς να λάβουν μέρος στην LG RUNNING TEAM, το DNA της LG χορηγίας, και να συμμετέχουν στον Aγώνα Δρόμου των 5 χλμ, κερδίζοντας συναρπαστικά LG δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Εγγραφών του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στις 1&2 Απριλίου.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Σε μία σχετικά δύσκολη περίοδο για τις ζωές όλων μας, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας υποστηρίζοντας αυτή τη ξεχωριστή διοργάνωση, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, και υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα της συμμετοχής. Με στόχο να κάνουμε την εμπειρία των συμμετεχόντων ακόμα πιο συναρπαστική, η LG Electronics Hellas είναι υπερήφανος χορηγός τεχνολογίας αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης της Βόρειας Ελλάδας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ