Nesquik: Συνεργασία με τον ΜΚΣ «Δεσμός»

Δυναμικό «παρών» για 3 ημέρες, από την Πέμπτη 31/3 έως και το Σάββατο 2/4, θα δώσουν τα αγαπημένα δημητριακά NESQUIK στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να κάνουν τη δική τους καλή πράξη και να βοηθήσουν παιδιά που χρειάζονται φροντίδα. Η αρχή έγινε με τον καλύτερο τρόπο, αφού τα δημητριακά NESQUIK με τη βοήθεια του ΜΚΣ «Δεσμός» προσφέρουν 200,000 μερίδες δημητριακών σε 14 οργανισμούς παιδικής πρόνοιας ανά την Ελλάδα!

Μαζί σε αυτή την «γιορτή» θα είναι ο Quicky, ο αγαπημένος ήρωας των δημητριακών NESQUIK που με τη θετική του διάθεση θα δώσει ζωντάνια και το έναυσμα σε όλους να βοηθήσουν. Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες του Metro Mall τις 3 αυτές ημέρες, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των NESQUIK θα συναντήσουν έναν μεγάλο τοίχο πάνω στον οποίο τα παιδιά θα γράφουν τις δικές τους καλές πράξεις.

Με αυτό τον τρόπο, αλλά και με την ενημέρωση που θα πραγματοποιείται παράλληλα από προωθητική ομάδα, τα παιδικά δημητριακά NESQUIK συμβάλλουν ενεργά στο να κατανοήσουν τα παιδιά από μικρή ηλικία τη σημαντικότητα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Επίσης, καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου η προωθητική ομάδα θα πραγματοποιεί επί τόπου εγγραφές στην πλατφόρμα (desmosdirect.org), έτσι ώστε να γίνει το πρώτο βήμα που απαιτείται για να προχωρήσει κανείς στη δική του προσφορά αγάπης.

Τέλος, σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια των δημητριακών NESQUIK θα είναι και ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97.2 που το Σάββατο 2/4 θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ