Shape Your Future από την One Team

Το Shape Your Future: From Athens to Rio είναι γεγονός! Το διεθνές πρόγραμμα, μετά από δύο επιτυχημένες δράσεις, From Athens to Beijing (2008) και From Athens to London (2012), βρήκε την καινούρια του ομάδα, που σχεδιάζει την τρίτη κατά σειρά δράση, From Athens to Rio.

Στόχος του φετινού προγράμματος, είναι η ανάδειξη της αλληλεγγύης και η σημασία αυτής για έναν καλύτερο κόσμο. Έτσι μέσω του προγράμματος “Shape Your Future: From Athens to Rio/ Dare to Care” το πρόγραμμα προσκαλεί νέους απ’ όλο τον κόσμο να εκφράσουν τις θέσεις τους (μέσω της ειδικής σελίδας στο διαδίκτυο- https://www.facebook.com/ShapeUrFuture/) προκειμένου να διαμορφωθεί τελικό ψήφισμα που θα αποδοθεί στις Βρυξέλες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με θέμα την αλληλεγγύη μέσω των social media ή μέσω ειδικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, μία σειρά εθελοντικών και άλλων δράσεων θα λάβουν χώρα ενισχύοντας τους σκοπούς του προγράμματος και αναδεικνύοντας το κεντρικό σύνθημα «Dare to Care».

Το πρόγραμμα Shape Your Future: From Athens to Rio, έχει αναλάβει το νεοσύστατο τμήμα Youth Marketing της ONETEAM. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που την απαρτίζουν νέα και δραστήρια άτομα, καλείται να φέρει εις πέρας πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες λύσεις, που απαντούν στις ανάγκες των πελατών, οι οποίοι επιθυμούν να συνδεθούν άμεσα με το συνεχώς δραστήριο, νεανικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ