Novasports: Στήριξαν τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 3 Απριλίου. Περισσότεροι από 20.000 δρομείς από 9 έως 95 ετών, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα και έστειλαν μήνυμα άθλησης και καλής υγείας μέσω του θεσμού. Ενός θεσμού, που διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, αφού από το 2006 ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το βαρύ όνομα που φέρει.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση ως  Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μέσα από τα 26 Καταστήματα Forthnet των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας και Πιερίας δημιουργήθηκε η #NovasportsRunningTeam. Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 200 αθλητές, μεταξύ των οποίων οι, Βασίλης Αγγελίδης (γενικός αρχηγός στο μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ), Τζέισον Γιαμπλόνσκι (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Δημήτρης Εφραιμίδης (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Τέλης Ζουρνατσίδης (Team Manager ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Γιάννης Θωμάκος (πολίστας του ΠΑΟΚ), Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής του ΤΑΑ ΠΑΟΚ), Βασίλης Καρασαββίδης (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Εύα Κατωπόδη (μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ), Πασχάλης Κουλούμογλου (αθλητής της άρσης βαρών), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (βολεϊμπολίστας του ΤΑΑ Ηρακλής), Δημήτρης Μπακοχρήστος (αθλητής της άρσης βαρών), Γιάννης Ορφανός (προπονητής του ΤΑΑ Ηρακλής), Λάζαρος Παπαδόπουλος (παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας), Μπάνε Πρέλεβιτς (πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Σαμπάνης (βολεϊμπολίστας του ΤΑΑ ΠΑΟΚ), Στέλλα Σμαραγδή (αθλήτρια του στίβου), Δημήτρης Στάμου (ποδοσφαιριστής ΠΑΕ Ηρακλής), Ναυσικά Σταυρίδου (μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ), Νίκος Σταυρόπουλος (τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Χορόζογλου (Υπεύθυνος Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

Στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η Forthnet και «To Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκαν για άλλη μια φορά ενωμένοι. Η μακρόχρονη στενή σχέση επισφραγίστηκε με την παρουσία του οργανισμού – που φέτος συμμετείχε με στόχο τη μέγιστη διάδοση του μηνύματος κατά του bullying – στην αθλητική εμφάνιση της ομάδας «Novasports Running Team»..

Η επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ