ΑΥΡΑ: Στήριξε τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ως επίσημος χορηγός του NN 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στήριξε τη φετινή διοργάνωση και έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βορείου Ελλάδος.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 για 11η συνεχόμενη χρονιά, σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και με εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων και θεατών.

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός, τόσο για τους Μαραθωνοδρόμους που έτρεξαν την ιστορική διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, όσο και για τους δρομείς που συμμετείχαν στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., 5.000μ., καθώς και στον Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πρόσφερε δροσιά και αναζωογόνηση μοιράζοντας 70.000 μπουκάλια σε περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας, βοηθώντας στην ενυδάτωση του οργανισμού τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου τους: την επιτυχή ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής διαδρομής!

Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε με την ομάδα ΑΥΡΑ που αποτελούταν από εργαζόμενους της εταιρίας και στο πλαίσιο της διοργάνωσης, έντυσε με σημαίες και μπαλόνια την πλατεία Αριστοτέλους. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μετά το τέλος της διαδρομής στο πάρκο των χορηγών μέσα στα μεγάλα κάδρα «Like» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, με συνέπεια στην υποστήριξη ενεργειών που συνδέονται και συμβάλουν στην ευρύτερη υγεία, ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού, ενισχύει και συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και δρομικά event, όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με στόχο την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ