planet: Συνεργασία με την Ορνιθολογική Ελληνική Εταιρεία

Η σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών planet που σέβεται το περιβάλλον ένωσε τις δυνάμεις της με την Ορνιθολογική Ελληνική Εταιρεία, και υποδέχτηκαν την άνοιξη με 300 παιδιά φτιάχνοντας πήλινες χελιδονοφωλιές. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Απριλίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, στον χώρο που εδρεύει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Οι συμμετέχοντες παιδιά και γονείς ξεπέρασαν τα 500 άτομα και αφού ολοκλήρωσαν την κατασκευή της φωλιάς, παρέλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια και δείγματα από τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα planet.

Ο καλός καιρός, το φανταστικό φυσικό περιβάλλον του Κτήματος, ο περιβάλλων χώρος του εντυπωσιακού Πύργου Συγγρού, η άψογη διοργάνωση και ο βοηθητικός ρόλος των εθελοντών επέτρεψαν στα παιδιά και σε όλους τους συμμετέχοντες να γιορτάσουν τον ερχομό των χελιδονιών μέσα από αυτήν την πρωτότυπη εκδήλωση!

Οι συμμετέχοντες ευαισθητοποιήθηκαν για το μακρύ και δύσκολο ταξίδι των χελιδονιών, για τα είδη των χελιδονιών που ζουν στη χώρα μας και επίσης πήραν το πληροφοριακό υλικό για τα χελιδόνια και τις οδηγίες τοποθέτησης των φωλιών.

Η συγκεκριμένη ενέργεια από την εταιρία Rolco υποδηλώνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος και ενός καλύτερου κόσμου για τις επόμενες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ