ΑΒ Βασιλόπουλος: Πασχαλινό γεύμα σε χιλιάδες οικογένειες

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, επεκτείνει την ενέργεια προσφοράς εορταστικού γεύματος σε 3.000 οικογένειες με παιδιά –  που υλοποιεί για πέντε συνεχόμενα χρόνια τα Χριστούγεννα – και το Πάσχα. Σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε» και τη συμβολή  των πελατών της, θα κάνει για ακόμα μία φορά πραγματικότητα την ευχή χιλιάδων παιδιών με στόχο να προσφέρει σε ακόμα περισσότερες οικογένειες ένα «ΑΒητικό» καλάθι με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το γιορτινό τους τραπέζι!

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 29 Απριλίου με κάθε αγορά προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ, συμβάλλετε στη δημιουργία καλαθιών με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το Πασχαλινό γεύμα 3000 οικογενειών με παιδιά!

Η Πασχαλινή ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μέρος του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «52 Εβδομάδες, 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που κάθε χρόνο εστιάζει σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Για το 2014 και 2015, η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στη στήριξη χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ