Όμιλος Καράτζη: Διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ελληνικών Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Ο Όμιλος Εταιρειών Καράτζη Α.Ε. ανακοινώνει τη διάκρισή του στα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος λαμβάνοντας το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης.

Η ανακοίνωση των διακριθέντων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), ενώ η τελετή απονομής θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνεται υπό την αιγίδα του των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με τον Όμιλο Καράτζη Α.Ε. να διακρίνεται ανάμεσα σε εταιρείες, οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με έδρα την Ελλάδα.

Η διάκριση ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη σημαντική περιβαλλοντική πολιτική του ακολουθεί ο Όμιλος από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του. Οι αυστηρές και περιβαλλοντικά υπεύθυνες κατευθυντήριες γραμμές σε όλες τις φάσεις της παραγωγής, η επιμόρφωση του προσωπικού σχετικά με την ορθή χρήση των φυσικών πόρων αλλά και της κατανάλωσης ενέργειας, η ανακύκλωση σε όλα τα απορρίματα της παραγωγής, καθώς και η συμμετοχή σε τοπικά προγράμματα ανακύκλωσης αποτελούν κάποιες μόνο από τις δράσεις του Ομίλου. Επιπλέον η Καράτζη Α.Ε. συμμετέχει σε ελληνικές και διεθνείς ενέργειες που αφορούν το περιβάλλον καθώς και τη βιωσιμότητα, όπως η Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία της φύσης, το πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το πρόγραμμα Πράσινο Κλειδί, ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, η ιταλική οικολογική ομάδα Legambiente και το Ενυδρείο Κρήτης που αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Θαλασσόκοσμος, του μεγαλύτερου κέντρου έρευνας, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στη Μεσόγειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ