Η ΚΑΥΚΑΣ διακρίθηκε στα Best Workplaces 2016

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΑΥΚΑΣ ξεχώρισε στην πρώτη δεκάδα της τελικής λίστας των εταιρειών, στα πλαίσια της έρευνας Best Workplaces που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas, για την αξιολόγηση του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα για το 2016.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ βρίσκεται στη δεκάδα των «μεγάλων» εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2016, αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιό της, αφού η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε βάσει της δικής τους ψηφοφορίας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη διάκριση, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ΚΑΥΚΑΣ, Γιάννης Αρκαδινός δήλωσε: «Εδώ και 40 χρόνια, η επένδυση στον άνθρωπο και στην καινοτομία αποτελούν κινητήριες δυνάμεις για την ανάπτυξη της ΚΑΥΚΑΣ. Σταθερό μέλημά μας είναι να ενδυναμώνουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας και τη θέληση τους να αποτελούν μέρος της ανοδικής μας πορείας. Στην ΚΑΥΚΑΣ είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και η βράβευση αυτή για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελεί ένα ακόμα έναυσμα να συνεχίσουμε δυναμικά, εστιάζοντας πάντα στο ανθρώπινο κεφάλαιο μας και στις εταιρικές μας αξίες, δηλαδή το πάθος για συνεχή βελτίωση, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την ταχύτητα και την ευελιξία και – πάνω απ’ όλα – την ομαδικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ