CSE: Πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνει δύο πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς, Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA) και Global Reporting Initiative (GRI).

Το Certified Sustainability Practitioner Program, Advanced Edition 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου και απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γερές βάσεις σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες εξελίξεις σε επίπεδο ΕΚΕ και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις διεθνείς σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διοργανώνεται κάθε χρόνο στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκυο και το έχει παρακολουθήσει η πλειοψηφία των στελεχών Βιωσιμότητας των FORTUNE 500 εταιρειών.

Στις 30 και 31 Μαΐου, το Κέντρο Αειφορίας επανέρχεται με το GRI G4 Training on Sustainability Reporting! Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις γνώσεις για την προετοιμασία και έκδοση απολογισμών ΕΚΕ σύμφωνα με το πρότυπο GRI, όπως επίσης και σε εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τον απολογισμό των εταιρειών τους υιοθετώντας τις τελευταίες οδηγίες του GRI (G4).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ