Media Markt: Συνεργασία με ΑΕΛ

Το τοπικό κατάστημα της Μedia Markt στη Λάρισα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  τη συνεργασία της ποδοσφαιρικής ομάδας Ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ) ως χορηγός, στηρίζοντας έμπρακτα την ιστορική ομάδα στις προσπάθειες που κάνει για την επίτευξη των στόχων της.

Από την πλευρά της εταιρείας, οι κ.κ. Αντώνης Δημόπουλος και Σπύρος Χριστοφοράτος, διευθυντές του καταστήματος δήλωσαν σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε στο πλευρό της ΑΕΛ, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορούμε, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Από την πλευρά μας της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία γιατί το αξίζει».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και ο διευθυντής marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης, σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλωσορίζει το τοπικό κατάστημα της αλυσίδας Media Markt στη χορηγική της πλατφόρμα. Η ομάδα έβαλε έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό της, ανάλογο του ιστορικού μεγέθους της στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την επιστροφή σε υψηλό επίπεδο και σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Τις επόμενες ημέρες, μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Ζάκυνθο, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, σε ημέρα που θα καθοριστεί από κοινού, θα βρεθούν στο κατάστημα Media Markt Λάρισας για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους επισκέπτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ