Lanes: Έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η Lanes Running Team έτρεξε την Κυριακή 08 Μαΐου στον Ημιμαραθώνιο Under Armour Run Thessaloniki City Challenge.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντης στη Θεσσαλονίκη ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της εταιρείας και έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων της διοργάνωσης προσφέρθηκε στο Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός», ενώ παράλληλα συνέβαλαν και στη συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για να «βγάλει» η ομάδα τον καλύτερό της εαυτό, η Lanes τη «συμπλήρωσε» με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Συγκεκριμένα, Πολυβιταμίνες Xtra Energy για ενέργεια και τόνωση, Ηλεκτρολύτες για την ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων υγρών από τον αγώνα, FlexAde Χtra για άμεση αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων και Μαγνήσιο για ενίσχυση και αποκατάσταση του μυϊκού ιστού. Ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται όποιος θέλει να εντάξει το τρέξιμο στην καθημερινότητα του.

Στο πλαίσιο αυτό, νωρίτερα στις 24 Απριλίου δυναμικό ήταν και το «παρών» της Lanes Running Team στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου.  

Η ομάδα είχε στο πλευρό της για ακόμα μία φορά τον πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων Κωνσταντίνο Νακόπουλο, τη γνωστή παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και τον δημοσιογράφο Χρήστο Χατζηιωάννου. Την ομάδα ολοκλήρωσαν εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντης, καθώς και φίλοι των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes που κληρώθηκαν μέσα από τα Social Media και από ειδική ενέργεια που έτρεξε το Online περιοδικό Running Magazine.

Επόμενο ραντεβού της Lanes Running Team στον αγώνα ”Run me to the Moon”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ