Swarovski: Υποστηρικτής των Stand up for U για τα παιδιά της Unicef

Η Swarovski Hellas, για δεύτερη συνεχή χρονιά, υποστήριξε το Stand Up for U, τον μεγαλύτερο ετήσιο θεσμό κωμωδίας, ενισχύοντας τους σκοπούς τού προγράμματός «Νονός» της UNICEF για τα παιδιά. Τις δύο sold out παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 & 14 Μαΐου, εμπνεύστηκε, παρουσίασε και επιμελήθηκε, ο κορυφαίος stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώ τα έσοδα διατέθηκαν αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων της UNICEF.

Σε αυτές τις δύο βραδιές αγάπης και ελπίδας, 11 καλλιτέχνες ανάμεσά τους οι: Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ανδρέας Πασπάτης, Αριστοτέλης Ρήγας, Αλίκη Τσακούμη, Λάμπρος Φισφής, ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τα stand – up comedy acts τους στο κοινό χαρίζοντας γέλιο και αισιοδοξία με την παρουσία τους επί σκηνής. Μαζί τους, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σπουδαίος Βρετανός κωμικός Ben Norris, μέλος του θρυλικού Comedy Store του Λονδίνου.

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε σχετικά: «H Swarovski, πάντα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, υποστηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά τις παραστάσεις “Stand up for U”, στο πλάι του Γιώργου Χατζηπαύλου για την ενίσχυση του προγράμματος «Νονός» της UNICEF. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της σημαντικής δράσης και κάνουμε μία ευχή: να έρθει η μέρα που τo χαμόγελο θα λάμπει στο πρόσωπο κάθε παιδιού στον κόσμο.»

Το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF», αποτελεί ένα συστηματικό, πολύτιμο πρόγραμμα που επιτρέπει τον καλύτερο προγραμματισμό των δράσεων της UNICΕF σε ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις. O «Νονός της UNICEF», με τη συμμετοχή του στο μηνιαίο πρόγραμμα παρέχει κάθε μέρα, όλο το χρόνο, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό, τα εμβόλια, τις κουνουπιέρες ή τα άλατα ενυδάτωσης στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά. Είναι ένα δώρο ζωής στα παιδιά που εξασφαλίζει το μέλλον τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ