Royal Canin: Απένειμε υποτροφίες στους φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών

Η τελετή απονομής του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-16 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/05/2016, στα πλαίσια διεξαγωγής του Κτηνιατρικού φοιτητικού συνεδρίου της IVSA (International Veterinary Student Association) στην Καρδίτσα.

Οι εννέα φοιτητές που επελέγησαν στον 4ο κύκλο του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas και παρέλαβαν την υποτροφία τους, υπό το ζεστό χειροκρότημα καταξιωμένων επιστημόνων της Κτηνιατρικής, είναι οι: Αβραμίδης Κωνσταντίνος, Κωτσιόπουλος Γεώργιος, Σπληνάκη Χρυσή, Τσάγκα Ιωάννα, Ευγένιος Χαλβατζής από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και οι: Μαρκάκης Γρηγόριος, Λαγού Μαρία, Παρασκευούδη Σοφία, Τρικούπη Γεωργία από το τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κος Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Διευθυντής του Κτηνιατρικού τμήματος και η κα. Ελένη Λάζου Γιαλαμά, Κτηνίατρος,  Υπεύθυνη Επιστημονικής Ενημέρωσης της Royal Canin Hellas μαζί με τον Πρόεδρο του Κτηνιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, κ. Χαρίλαο Καρατζιά και τον Καθηγητή παθολογίας ζώων συντροφιάς κ. Εμμανουήλ Σαριδομιχελάκη απένειμαν τις υποτροφίες και ευχήθηκαν καλή πορεία στη συνέχιση των σπουδών των φοιτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ