ΑΒ Βασιλόπουλος: Χιλιάδες εθελοντές ένωσαν δυνάμεις για καλό σκοπό

Με βασικό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Εθελοντές», την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, 6.411 εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με 1.589 φίλους και πελάτες συμμετείχαν για ακόμα μία χρονιά προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει σταθερά τον «Εθελοντισμό» με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Σε αυτό το πνεύμα εθελοντισμού και ευγενούς άμιλλας, οι εργαζόμενοι από τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας οργανώθηκαν σε ομάδες και σχεδίασαν δράσεις τις οποίες υλοποίησαν ταυτόχρονα την ίδια μέρα, προσφέροντας ανιδιοτελώς την ενέργεια και το χρόνο τους σε όσους το έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται και το έργο γίνεται μεγαλύτερο. Και φέτος οι άνθρωποι που συμμετείχαν είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί κατάφεραν από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο με απλές ιδέες να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό!  214 δράσεις οργανώθηκαν σε όλη τη χώρα μέσα από τις οποίες δόθηκαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, διασκέδαση και ψυχαγωγία, οργανώθηκαν καθαρισμοί παραλιών, επιμέλεια εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και πολλά ακόμα που κάνουν την Ημέρα Εθελοντισμού της ΑΒ ένα σημαντικό ετήσιο θεσμό στη χώρα μας! Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να πράξουν εθελοντικά για πολλούς και διαφορετικούς φορείς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Άργους – Μυκηνών, το Γηροκομείου Βόλου, το Ειδικό σχολείο Δράμας, τον Οργανισμό “Ηλιαχτίδα” στην Κρήτη, το Κέντρο Αγάπης της Ελευσίνας, τα Παιδικά Χωριά SOS κ.α. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός, ότι μόνο στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι της ΑΒ βρέθηκαν σε 9 κεντρικά σημεία της πόλης από τις 10 το πρωί για να κεράσουν τον περαστικό κόσμο, με μόνο αντίτιμο να προσφέρει ο καθένας ό, τι είχε ευχαρίστηση στα διάφανα κυτία που υπήρχαν στα σημεία συγκέντρωσης. Η προσπάθεια αυτή είχε ως στόχο την ενίσχυση 9 ιδρυμάτων της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ