Plan Toys: Διάκριση στα PAL Award 2016

Η PlanToys απέσπασε ένα ακόμη παγκόσμιο βραβείο, το PAL Award 2016, για το Νησάκι που επιπλέει στο νερό.

Το Floating Island ξεχώρισε στην κατηγορία 0-18 μηνών για την ανάπτυξη βασικών μαθησιακών δεξιοτήτων όπως την αφηγηματική ικανότητα, την επίλυση προβλημάτων και την γλωσσική έκφραση, προετοιμάζοντας έτσι το παιδί για τη γραφή και την ανάγνωση. Η  PlanToys είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή παιχνιδιών για το νερό και πιο αγαπημένα παραμένουν το Σετ Νερού όπου τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν με τις διαφορετικές ροές του νερού και η Βάρκα δραστηριοτήτων που βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών.

Προάγοντας πάντοτε την εκπαιδευτική  αξία των παιχνιδιών, η PlanToys πρόσφατα απέσπασε και το βραβείο σχεδιασμού για το Ποδήλατο στα HK Τoys & Baby Product Awards 2016. Το Ποδήλατο βοηθάει στην καθοδήγηση καθώς το παιδί το οδηγεί στο χώρο με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται η ισορροπία και η δύναμη χεριών και ποδιών, συμβάλλοντας στην ομαλή κινητική του ανάπτυξη.

Το όραμα της PlanToys, είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με κέντρο την αγάπη για τα παιδιά και την καλύτερη εκπαίδευσή τους μέσα από την κατασκευή βιώσιμων, οικολογικών παιχνιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ