Η amuse δίπλα στο Make a Wish Ελλάδας

20 Χρόνια τώρα το Make a Wish Ελλάδας, πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών. Κάνει πραγματικότητα όσα η παιδική φαντασία δημιουργεί.

Αυτά τα 20 χρόνια γιορτάστηκαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μια εκδήλωση ονείρου και ουσίας, σχεδιασμένη με μεράκι, έμπνευση και επαγγελματισμό.

Οι διοργανωτές, δημιουργώντας μια εικονική διαδρομή μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, έκαναν τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το Make a Wish να αισθανθεί όλο το μεγαλείο του Οργανισμού.

Οι ευχές που ζωντάνεψαν επί σκηνής αλλά και η συνολική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Amuse σε συνεργασία με το Make A Wish Ελλάδας, άφησαν ένα δυνατό αποτύπωμα στις ψυχές των παρευρισκόμενων.

Η Amuse, μια από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα και τη Ρουμανία,  χορήγησε εξ ολοκλήρου, σχεδίασε και υλοποίησε την παραγωγή και το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Πιστή στον πρωταγωνιστικό της ρόλο, θα συνεχίσει να διακρίνεται και να εμφανίζεται σε κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία που της δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιώνει το έργο της στην αγορά και το ρόλο της στην κοινωνία.

Συνολικά 57 άτομα από την Amuse, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το Make a Wish Ελλάδας και συνέβαλαν από καρδιάς στην προσπάθεια του Οργανισμού, να δίνει ζωή στην ελπίδα όλων των παιδιών του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ