Amway Hellas: Δενδροφύτευση στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Η Amway Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και του ενδιαφέροντος της για ολοένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής, συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, με στόχο την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα οι συνεργάτες της εταιρίας Amway Hellas έλαβαν μέρος στις εργασίες  δενδροφύτευσης χώρου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Πίνδου και Παρνασσού. Με την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, στο χώρο των 1.000 τ.μ. φυτεύτηκαν Ελιές, Κυπαρίσσια, Πικροδάφνες και Ασπάλαθοι που προσφέρθηκαν από την Amway.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Μια τέτοια πρωτοβουλία συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της περιοχής. Η πόλη μας έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ τέτοιες κινήσεις εθελοντισμού και προσφοράς. Ευχαριστούμε πολύ την Amway όχι μόνο για την προσφορά των δενδρυλλίων αλλά και τη συμμετοχή στη δενδροφύτευση.»

Όπως δήλωσε η Ιoana Enach, Γενική Διευθύντρια της AMWAY HELLAS: «Στην καρδιά της Amway υπάρχει το όραμα να βοηθούμε τους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι, καθώς με την υποστήριξη και αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, μπορέσαμε να φυτέψουμε ένα μικρό πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή. Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε και να προωθήσουμε παρόμοιες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για ένα καλύτερο αύριο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ