Ο ρόλος των Stakeholders στην αποτελεσματικότητα των Επιχειρήσεων

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) διοργανώσαν το 12ο Εθνικό και Διεθνές Συνέδριο ΕΕΣΜ, με θέμα “Professional Systemics and Stakeholder Engagement”.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, από τις 15 έως τις 16 Ιουλίου 2016 και συγκεκριμένα στο Coral Hotel, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει τη δυναμική επιστημονική περιοχή της Επαγγελματικής Συστημικής και το σημαντικό ρόλο των Stakeholders στα σύγχρονα επαγγελματικά – οργανωτικά προβλήματα, με εφαρμογές σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τόσο στον τομέα των υπηρεσιών όσο και σε αυτόν της βιομηχανικής παραγωγής.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη δυναμική φύση αυτού του απαιτητικού επαγγελματικού κλάδου, η Επαγγελματική Συστημική γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών και Πολυ-μεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας. Τα επιστημονικά συστημικά εργαλεία, καθώς και το ισχυρό εξειδικευμένο λογισμικό που παρουσιάσθηκαν, στοχεύουν στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση πολύπλοκων και πολυδιάστατων προβλημάτων, σε διαφορετικές περιοχές πρακτικής και εξειδίκευσης.

Πραγματοποιήθηκαν 88 παρουσιάσεις με 7 keynotes, 10 workshops, 23 Poster Papers, 1 Professional Panel και 1 Professional Round Table.

Συμμετείχαν γνωστές εταιρείες νέων τεχνολογιών που προσέλκυσαν την προσοχή μεγάλου αριθμού επενδυτών και συμβούλων.

Η συμμετοχή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συστημικών Μελετών (IFSR), της Διεθνούς Ακαδημίας Συστημάτων και Επιστημών Διαδικτύου (IASCYS), και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας AACSB και εταιρείες συμβούλων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, έκαναν το Συνέδριο αυτό μια επιτυχημένη επιλογή για τους παρευρισκόμενους και τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ