Xerox: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της πρωτοβουλίας «Αυθεντικά Χαμόγελα»

Με ένα…. Αυθεντικό Χαμόγελο «ντύθηκε» η νέα κινητή μονάδα τροφοδοσίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά τον εξοπλισμό της, χάρη στη συμβολή της Xerox Hellas και όλων όσων στήριξαν την ενέργεια!

Πιο συγκεκριμένα, τα ονόματα υπαλλήλων της Xerox Hellas, καθώς και τα ονόματα όσων πραγματοποίησαν αγορές αυθεντικών αναλώσιμων Xerox από τα μέσα Μαΐου και έστειλαν τη φωτογραφία της σχετικής απόδειξης στο hamogelo@xerox.com, τυπώθηκαν πάνω στην πρώτη κινητή μονάδα, σχηματίζοντας ένα «αυθεντικό χαμόγελο»! Έτσι, μέσα από αυτή την πραγματικά πρωτότυπη ενέργεια, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, πέτυχε τον πρώτο στόχο – να εξοπλίσει την πρώτη από τις δύο κινητές μονάδες τροφοδοσίας του Οργανισμού, για παιδιά και πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Παράλληλα, στα πλαίσια της ενέργειας, τα παιδιά που φιλοξενεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζωγραφίζουν τα δικά τους «αυθεντικά χαμόγελα», με τις μοναδικές δημιουργίες τους να αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της Xerox στο Facebook (https://www.facebook.com/Xerox.Hellas), κάνοντας τις μέρες μας πιο φωτεινές!

H ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, με σκοπό τον εξοπλισμό και της δεύτερης κινητής μονάδας, οπότε, με κάθε αγορά γνήσιου αναλωσίμου Xerox, όχι μόνο απολαμβάνουμε υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αλλά προσφέρουμε και 3 ευρώ για τον εξοπλισμό της επόμενης μονάδας, χαρίζοντας ακόμη περισσότερα «αυθεντικά χαμόγελα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ