IKEA: Επιστρέφουν οι “Γεύσεις του τόπου μας”

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχία των δύο τελευταίων ετών, επιστρέφουν και φέτος, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, με στόχο την ανάδειξη τοπικών παραγωγών.

Πιο συγκεκριμένα τοπικοί παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα τοπικά προϊόντα τους στα πάρκινγκ των καταστημάτων ΙΚΕΑ Θεσσαλία στις 17/09, ΙΚΕΑ Ιωάννινα στις 24/09 και ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη την 01/10, από τις 10:30 έως τις 18:30, με οικοδεσπότη τον διάσημο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος θα ετοιμάζει τοπικές συνταγές χρησιμοποιώντας τα προϊόντα τους.

Παράλληλα, για πρώτη χρονιά φέτος, μια μοναδική μαγειρική μάχη, η «Μάχη των Μασάει», θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα υποδεχτεί σε κάθε πόλη από δύο διάσημες προσωπικότητες για να συντονίσει αυτή την αναμέτρηση!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αντίπαλο τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη στη Λάρισα, ο Χρήστος Φερεντίνος με τον Γιώργο Λιανό στα Ιωάννινα και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη στη Θεσσαλονίκη θα κληθούν να ετοιμάσουν μαζί με την ομάδα τους, που θα έχει σχηματιστεί από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί, τις πιο γευστικές συνταγές, ώστε να είναι η δική τους αυτή που θα ξεχωρίσει! Οι νικητές θα κερδίσουν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ όσοι επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.

Επιπλέον και με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η ΙΚΕΑ θα πραγματοποιήσει παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων των καταστημάτων ΙΚΕΑ Θεσσαλία, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των ευρύτερων παραπάνω περιοχών με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ