«Navarino Challenge 2016: Χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό

DCIM100MEDIADJI_0267.JPG

Το «Navarino Challenge 2016» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και δημιουργώντας σπουδαίες αναμνήσεις σε κάθε συμμετέχοντα!

Περισσότεροι από 1.850 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού (82 ετών η γηραιότερη αθλήτρια), αγκάλιασαν την διοργάνωση συμμετέχοντας σε περισσότερες από 15 δραστηριότητες στη Μεσσηνία και την Costa Navarino από τις 9 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Το «Navarino Challenge» συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς είχε συμμετοχές από χώρες όπως Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βρετανία, Σουηδία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Νότια Αφρική, Γκάνα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο. Παράλληλα, σημείωσε ρεκόρ σε επίπεδο κρατήσεων στο The Westin Resort Costa Navarino, κατά την διάρκεια του τριημέρου, συμβάλλοντας στη στήριξη του ξενοδοχειακού τουρισμού και την προώθηση της Μεσσηνίας ως προορισμού παγκοσμίως.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το «Navarino Challenge» είχε την ασφάλεια και δυναμική υποστήριξη της Allianz Ελλάδος, η οποία ως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στη φροντίδα της υγείας στήριξε τη διοργάνωση (με την πολυπληθή ομάδα της) ενισχύοντας το μήνυμα της προστασίας της υγείας και της υιοθέτησης ενός υγιεινότερου τρόπου διαβίωσης μέσα από την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ