Athens JobFestival 2016 στις 24 – 25 Σεπτεμβρίου

Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το #Athens JobFestival 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού 103-105, Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών και εργαζομένων, σε περιβάλλον υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο.

Μέσα από την παρουσία  των επιχειρήσεων, τη διενέργεια συνεντεύξεων, workshop, πάνελ, διαγωνισμών και δρώμενων, στοχεύουμε στην παρακίνηση και τη συμμετοχή των επισκεπτών για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης όλων των συμμετεχόντων, τη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, την κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας και των νέων ευέλικτων μορφών εργασίας, την απόκτηση και επικαιροποίηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Αναλυτικότερα, η θεματολογία του #Athens JobFestival 2016 περιλαμβάνει workshop σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη επιλογής προσωπικού και  τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

Το συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής πάνελ και θεματικές ενότητες: «Οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού – Ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας», «Αξιοποιώντας τους αγροτικούς πόρους», «Θέσεις εργασίας στο Κοινωνικό Επιχειρείν», «Εργασιακές αντιλήψεις στην Ελλάδα», «Ελληνική εργασιακή νοοτροπία – Ένταξη στον εργασιακό χώρο», Κριτήρια για την επιλογή εργασίας», «Εταιρίες vs Υποψήφιοι: Ποιoς έχει δίκιο τελικά;», «Η έλλειψη βιογραφικών σε εξειδικευμένους κλάδους», «Κάνω το όνειρό μου επάγγελμα – Case Study».

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιριών, θα περάσουν από συνεντεύξεις, θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς με σημαντικά δώρα, θα συμμετέχουν σε δρώμενα, όπως το Διαδραστικό παιχνίδι«Ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων στο εργασιακό περιβάλλον» από τον  Στέλιο Καλαθά, Ηθοποιό, Σκηνοθέτη και Εμψυχωτή με έμφαση στη  διαχείριση και στην αποτελεσματική επικοινωνία των συναισθημάτων και θα παρακολουθήσουν την ομιλία με θέμα «Αναδεικνύοντας τον καλύτερό μας εαυτό» από τον Κωνσταντίνο Καρυπίδη, Αναγνωρισμένο Ομιλητή και Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του #Athens JobFestival 2016 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χρυσός Χορηγός: INTERLEI – INTERNATIONAL LEARNING INSTITUTE

Υποστηρικτές: PAPASTRATOS, AN AFFILIATE OF PHILIP MORRIS INTERNATIONAL, GRECOTEL HOTELS & RESORTS TOY ΟΜΙΛΟΥΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ

Με την Υποστήριξη: ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, ΑΜΑΡΥΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER.GR,MAGDAS NEWS.GR, EMEA.GR, GET BUSY.GR, NEOPOLIS.GR ,EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, INFOSPOUDES.GR ,MYSTUDENTPASS.GRGAMESPACE, ΜΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ