Costa Navarino: Πιστοποίηση βιωσιμότητας στο The Romanos

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino, απέκτησε πρόσφατα τη διεθνή πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold. Η πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold είναι ένα διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφορίας που απευθύνεται σε ξενοδοχεία και ενθαρρύνει τα μέλη του να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό τους αποτύπωμα μέσα από την υιοθέτηση μιας σειράς κριτηρίων βιωσιμότητας σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας τους.

Η Costa Navarino δημιουργήθηκε με το όραμα να τοποθετήσει τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, παρουσιάζοντας ένα νέο, βιώσιμο τουριστικό μοντέλο ανάπτυξης, που συμβάλει στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα προστατεύει και προωθεί το φυσικό κάλλος και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort, καθώς και το συνεδριακό κέντρο House of Events και το Anazoe Spa έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση μετά από εκτενή επιτόπιο έλεγχο των υποδομών και εγκαταστάσεων, βάσει του οποίου επιβεβαιώθηκε ότι ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας που προβλέπονται από το Travelife Gold. Σύμφωνα με το Travelife, μέχρι στιγμής μόνο 800 ξενοδοχεία παγκοσμίως έχουν πιστοποιηθεί με Travelife Gold.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ