Yoleni’s και Τατιάνα Μπλάτνικ στηρίζουν το έργο του ‘Μπορούμε’

Τη συνεργασία της με την Τατιάνα Μπλάτνικ για τη δημιουργία σειράς καλαθιών δώρου «Taste of Greece», μέρος των εσόδων των οποίων θα στηρίξουν το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ‘Μπορούμε’, ανακοίνωσε σήμερα η Yoleni’s.

«Ανταποκριθήκαμε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της κ. Μπλάτνικ, η οποία, εκτός του ότι είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη σε θέματα επισιτιστικής στήριξης, τυχαίνει να είναι λάτρης τόσο της μεσογειακής διατροφής όσο και των ελληνικών προϊόντων συγκεκριμένα», δήλωσε ο Νικόλαος Πίπας, Γενικός Διευθυντής της Yoleni’s. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για το συγκεκριμένο project, που μας επιτρέπει να συνδράμουμε το έργο μιας οργάνωσης που, επί σειρά ετών, προσφέρει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στους ασθενέστερους συμπολίτες μας».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το ‘Μπορούμε’ για τη δημιουργία του ομότιτλου βιβλίου μαγειρικής «A Taste of Greece» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 από τον εκδοτικό οίκο teNeues και παρουσιάζει τις αγαπημένες συνταγές, αναμνήσεις και παραδόσεις της Ελλάδας 36 διεθνών προσωπικοτήτων. «Οι όμορφες ιδέες, ιδίως όταν είναι για καλό σκοπό, δρουν πολλαπλασιαστικά. Μετά την τόσο θερμή υποδοχή του βιβλίου, θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθειά μας», είπε η κ. Μπλάτνικ. «Είναι τιμή για μένα να ενώνω τις δυνάμεις μου με τόσο αξιόλογους ανθρώπους στο χώρο της κοινωνικής δράσης και τώρα της επιχειρηματικότητας με σκοπό να στηρίξουμε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη και παράλληλα, να προβάλουμε στο εξωτερικό κάποια από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της».

Το ‘Μπορούμε’, που ιδρύθηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2012 και έκτοτε δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη χώρα, είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Για το σύνολο την δράσεων της, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, έχει συνεργαστεί με πάνω από 200 εθελοντές.

Η σειρά καλαθιών «Taste of Greece» παρουσιάζεται αναλυτικά στον ιστότοπο της Yoleni’s και είναι διαθέσιμη για αποστολή στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ