Lidl Hellas: Φροντίζει για την υγεία και την ευεξία των συνεργατών της

H LIDL Hellas φροντίζει για την υγεία και ευεξία των συνεργατών της αναπτύσσοντας το πρόγραμμα «Είμαι υγιής, εργάζομαι ασφαλής» το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων για την προώθηση ενός υγιούς τρόπου εργασίας και διαβίωσης.

Το νέο αυτό πρόγραμμα στηρίζεται πάνω σε θεματικές ενότητες όπως, Κίνηση, Άθληση, Διατροφή, Αυτοβελτίωση, Ασφάλεια στο χώρο εργασίας κ.α.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη προβλημάτων που προκαλούνται από περιττές επιβαρύνσεις, συνεπώς η βελτίωση της κατάστασης σε θέματα κίνησης & εργονομίας, η υποστήριξη ενός υγιεινού τρόπου διατροφής, ο εντοπισμός αγχογόνων καταστάσεων και η ενίσχυση μιας ισορροπημένης εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Η έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με μια μεγάλη γιορτή για τους συνεργάτες της εταιρείας και τις οικογένειές τους, ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο της οποίας οι οικογένειες είχαν την ευκαιρία μέσα από τη διασκέδαση να μυηθούν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στην ίδια κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο χρονικό διάστημα μια σειρά ενεργειών για τους συνεργάτες της Lidl Hellas.

Η υγεία μας είναι ό,τι πιο σημαντικό, γ’ αυτό στη Lidl φροντίζουμε με κάθε τρόπο για αυτήν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ