Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Επιμορφωτικά σεμινάρια για τους παραγωγούς κριθαριού

Μία σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων γύρω από τις μεθόδους καλλιέργειας κριθαριού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραγωγοί που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρίας «εφοδιΑΖουμε», η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βρέθηκε σε Βόλο, Λιβαδειά και Ξάνθη, όπου, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχόλη, παρουσίασε όλες τις εξελίξεις γύρω από την καλλιέργεια κριθαριού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, συνολικής διάρκειας περίπου 10 ωρών το καθένα,  διακεκριμένοι καθηγητές ενημέρωσαν τους περισσότερους από 120 παραγωγούς για τις εξελίξεις σε θέματα κλιματικής αλλαγής, προστασίας της καλλιέργειας, τεχνικών αύξησης της παραγωγής, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, η κα. Έλλη Παναγιωτοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Αποδεικνύουμε με πράξεις ότι βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες-παραγωγούς μας. Μαζί με αξιόπιστους συνεργάτες, όπως η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, παρέχουμε διαρκή επιμόρφωση και πρόσβαση σε τεχνογνωσία που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τη στρεμματική τους απόδοση και να αναπτυχθούν συνολικά. Η στήριξη της αγροτικής οικονομίας αποτελεί για εμάς στρατηγική προτεραιότητα στην αποστολή μας να παράγουμε αξία για τον τόπο και τους συνεργάτες μας.»

Το πρόγραμμα «ΕφοδιΑΖουμε» είναι μία πρωτοβουλία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που ξεκίνησε το 2013. Στοχεύει στην ανάπτυξη της νεανικής δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας, στην εξέλιξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση των παραγωγών κριθαριού, παρέχοντας υποστήριξη, κατάρτιση και τεχνογνωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ