To SHRM αναγνωρίζει το MSc in Strategic Human Resource Management του ALBA

To Society for Human Resource Management (SHRM) αναγνώρισε πως το ακαδημαϊκό πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Managementευθυγραμμίζεται πλήρως με τις οδηγίες και τα πρότυπα του SHRM για μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το  SHRM είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική κοινότητα στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού με πάνω από 285.000 χιλιάδες μέλη σε 165 χώρες.

Για περίπου 7 δεκαετίες το SHRM έχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών και πόρων για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του χώρου και προάγει την πρακτική της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού. Επίσης, έχει περισσότερα από 575 συνδεδεμένα παραρτήματα στις Η.Π.Α. και θυγατρικά γραφεία σε Κίνα, Ινδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Δρ. Διονύσης Διονυσίου, Aκαδημαϊκός Διευθυντής του MSc in Strategic Human Resource Management και Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διοίκησης στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece δήλωσε:

«Η αναγνώριση αυτή από το SHRM αποτελεί άλλη μία απόδειξη της υψηλής ποιότητας και του διεθνούς προσανατολισμού του προγράμματος MSc inStrategic HRM του ALBA, καθώς και της ευθυγράμμισής του με τις σημερινές ανάγκες των στελεχών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.»

Οι οδηγίες και τα πρότυπα για τα προγράμματα ανθρώπινου δυναμικού αναπτύχθηκαν από το SHRM ώστε να προσδιορίσει τη θεματολογία που πρέπει να καλύπτει ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι κατευθυντήριες γραμμές, που δημιουργήθηκαν το 2006 και επανεξετάστηκαν το 2010 και το 2013, αποτελούν μέρος της Ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας του SHRM για τον καθορισμό εκπαιδευτικών προδιαγραφών στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού που διδάσκεται σε Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίων και βοηθούν τα Πανεπιστήμια στην ανάπτυξη προγραμμάτων που συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές αυτές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ