POWERADE: Στηρίζει τους δρομείς του 34ου Μαραθωνίου Αθήνας

Το POWERADE, το επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, στηρίζει για 13η χρονιά τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Το Νο1 αθλητικό ποτό θα καλύψει επαρκώς τις ανάγκες ενυδάτωσης*, σε περισσότερους από 40.000 δρομείς,, προσφέροντάς τους δύναμη, αντοχή & ώθηση για να πετύχουν το στόχο τους.

Στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή της πόλης και για άλλη μία χρονιά, το POWERADE θα κινητοποιήσει εργαζόμενους και συνεργάτες της The Coca-Cola Company, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ακόμη, το αγαπημένο αθλητικό πότο θα υποδέχεται το κοινό, στο περίπτερό του, στο Sponsors Village. Εκεί οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διατάσεις, υπό την καθοδήγηση προπονητών, ενώ παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δε θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα happenings.

Σημαντική θα είναι η δραστηριοποίηση του POWERADE και στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αφού θα συμμετάσχει και στο εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης των πλαστικών μπουκαλιώνπου θα χρησιμοποιήσουν οι δρομείς κατά μήκος των διαδρομών συνδράμοντας στην προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, η οποία με την εθελοντική της ομάδα “GREEN TEAM” υλοποιεί το πρόγραμμα.

Στόχος της ενέργειας, είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματοςτης διοργάνωσης και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ