ΕΕΔΕ: Ανανεωμένο το 7ο «The Big HR Debate» του ΕΙΜΑΔ

Το θέμα του 7ου The Big HR Debate είναι πως το HR προχωρά με επιτυχία, «δαμάζοντας τα κύματα» που προκαλούν οι σημερινές και μελλοντικές προκλήσεις.

Το συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου, για 7η χρονιά στο Συνεδριακό Κέντρο της Εταιρίας.

Δύο διακεκριμένοι ομιλητές, η Σοφία Μπεκατώρου, χρυσή Ολυμπιονίκης και ο Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, θα προσεγγίσουν το θέμα μέσα από τις δικές τους εμπειρίες, δίνοντας έμφαση στους τρόπους και τις καλές πρακτικές διαχείρισης τόσο των ανθρωπίνων σχέσεων όσο και του ίδιου μας του εαυτού, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Η ενότητα του Debate στο φετινό συνέδριο διαφοροποιείται από τις προηγούμενες χρονιές, έτσι ώστε όχι απλά να συζητηθούν καίρια θέματα, αλλά να είναι ξεκάθαρες οι αντίθετες απόψεις γύρω από το κάθε θέμα παράλληλα με την ενεργό συμμετοχή των συνέδρων. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι την ενότητα του Debate θα καλύψουν CEOs και διευθυντές άλλων λειτουργιών και όχι μόνο στελέχη του HR, έτσι ώστε να δοθεί μία ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από κάθε θέμα.

Τέλος, τα παράλληλα workshops που θα διεξαχθούν, δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διαμορφώσουν τη δική τους ατζέντα εστιάζοντας στα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο.

Το 7ο The Big HR Debate θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία της Edenred, της Hellas EAP, της Hellas Gold και της Manpower Group. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Ναυτεμπορική, το HR Professional και το Manager. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας η Naftemporiki.gr και η 4hr.gr: χώρος επικοινωνίας για Θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Εργασίας. Tηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ