Global Sustain: Συμμετέχει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Global Sustain, στο πλαίσιο εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας της συμμετέχει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2016, χορηγώντας τη συμμετοχή 10 μαραθωνοδρόμων, ένας εκ των οποίων είναι και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, Μιχάλης Σπανός.

Η Αθήνα, για μια ακόμα χρονιά, ελκύει τα βλέμματα της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας, καθώς ο 34ος Μαραθώνιος Αθήνας στην αυθεντική διαδρομή των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό Στάδιο, αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους μαραθωνίους παγκοσμίως.

Φέτος, ο 34ος Μαραθώνιος σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών και συμπίπτει με μια σημαντική ιστορική επέτειο, αφού συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση μαραθωνίου το 1896, ενός αγωνίσματος εμπνευσμένου από την αρχαία διαδρομή του Αθηναίου οπλίτη ημεροδρόμου μετά τη Μάχη του Μαραθώνα.

Στην ομάδα της Global Sustain συμμετέχουν στελέχη εταιριών μελών και συνεργάτες, ενώ μέσα από αυτή τη συμμετοχή θα στηριχθεί το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, ενθαρρύνοντας όλους τους μαραθωνοδρόμους και να τους συγχαρείτε για την προσπάθειά τους, την ερχόμενη Κυριακή στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ