Porcher: Στηρίζει Αγώνα Δρόμου στο Παρίσι

Η Porcher, ο Γαλλικός κολοσσός στα είδη υγιεινής για οικιστικά κτήρια και δημόσιους χώρους, θυγατρική του Ομίλου Ideal Standard International, συμπράττει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουαλέτας (WTO) και συνδιοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου στο Παρίσι – Urgent Run Paris – στο πλαίσιο του εορτασμού των 130 ετών της εταιρίας.

Το γεγονός αποτελεί έναν αγώνα αλληλεγγύης, που πραγματοποιείται ήδη σε πολλές χώρες, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουαλέτας (WTO).

Διεξάγεται κάθε χρόνο την 19η Νοεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας, η οποία δημιουργήθηκε το 2001 από τον WTO και είναι αναγνωρισμένη σε 122 χώρες, ενώ από το 2013 αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ.

Η διοργάνωση, αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στη συγκέντρωση πόρων για τη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε δημόσιες τουαλέτες ανά τον κόσμο καθώς και έργων υγιεινής.  Το Urgent Run θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στο Παρίσι, στο Δάσος της Βουλώνης, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016.

Δύο διαδρομές 5 και 8 χιλιομέτρων προτείνονται στους δρομείς ή βαδιστές στο Δάσος της Βουλώνης,  ενώ έχει προβλεφθεί και ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Με τη συμμετοχή του στον αγώνα αλληλεγγύης Urgent Run Paris, κάθε δρομέας συμβάλλει στη χρηματοδότηση έργων υγιεινής ανά τον κόσμο.

Οι διοργανωτές επιθυμούν να προσελκύσουν 1.000 συμμετέχοντες και να συγκεντρώσουν 20.000 ευρώ (αγώνας και μεμονωμένες δωρεές). Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ