Η Lidl Hellas μεγαλώνει την Αγκαλιά της για τα παιδιά

Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου η Lidl Hellas πραγματοποίησε τη καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στην οποία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, μέσω της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Την προηγούμενη χρονιά με  τη δωρεά του ποσού των 120.000€, η Lidl πραγματοποίησεε την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, μέσω μιας ανταποδοτικής ενέργειας στα καταστήματά της. Συγκεκριμένα στήριξε την ανάπλαση των πρώτων 200 τ.μ., τα οποία στεγάζουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Σκοπός της, μέσα από αυτή τη στήριξη είναι να συμβάλει στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής και εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Και αυτές τις γιορτές από τις 21.11.16 έως τις 31.12.16, έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα της Lidl, να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων και στη δημιουργία φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α.Κυριακού. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την περαιτέρω στήριξη του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή φαρμακείου αλλά και πρόσθετων χώρων 200 τ.μ. για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.

Ο κύριος Ιάκωβος Ανδρεανίδης πρόεδρος της Lidl Hellas δήλωσε: «Είμαστε λίγες μέρες μόνο μακριά από τις γιορτές που όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία για να περάσουμε αυτές τις ημέρες χαράς και αγαλλίασης με αγαπημένους μας ανθρώπους.  Αυτές λοιπόν τις μέρες στη Lidl Hellas νοιώθουμε ακόμα περισσότερο την ανάγκη να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξη και τη συμμετοχή μας σε υπεύθυνες πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας.  Και αυτό στη LIDL  το κάνουμε πράξη, κάθε μέρα, όλο χρόνο. Γιατί κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και σημαντική για εμάς. Επειδή λοιπόν στη Lidl το να μοιραζόμαστε είναι τρόπος ζωής, αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε μέσω της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ