ΑΒ Βασιλόπουλος: Η χαρά της προσφοράς

Εδώ και 77 χρόνια, ακολουθώντας τα χνάρια του ιδρυτή της, Γεράσιμου Βασιλόπουλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει πράξη το όραμά του, προσφέροντας από καρδιάς σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα εστιάζει στην σίτιση και προσφέρει καθημερινά σε χιλιάδες συνανθρώπους θρεπτικά και υγιεινά γεύματα που μόνο το 2016 έφτασαν τα 847.842!

Η εταιρεία συνεχίζει τη διαδρομή της, διατηρώντας την προσφορά στον πυρήνα της κουλτούρας της και πολλαπλασιάζει τον αντίκτυπο των προσπαθειών με περισσότερες ενέργειες, με εμπλοκή περισσότερων φορέων και με ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων ανθρώπων.

Φέτος τις Γιορτές, για 5η χρονιά η ΑΒ προσφέρει το εορταστικό γεύμα σε τετραμελείς οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που το έχουν ανάγκη! Ειδικά, φέτος διπλασίασε τον αριθμό των ωφελουμένων οικογενειών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενισχύοντας 6.000 οικογένειες αντί για 3.000. Παράλληλα, σε 16 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΑΒ, θα πωλούνται τα «Δώρα Αγάπης». Συγκεκριμένα, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν σε συσκευασία δώρου βασικά είδη διατροφής και στη συνέχεια είτε να τα προσφέρουν σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι έχουν ανάγκη, είτε να τα αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Με κάθε αγορά «Δώρου Αγάπης» η ΑΒ θα προσφέρει  6€ στην Τράπεζα Τροφίμων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ