ΕΛΑΪΣ-Unilever: Τιμάται απο τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την προσφορά της

Εκδήλωση με τίτλο «100 δωρεές, 1.000 ευχαριστώ!» διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στις 7 Δεκεμβρίου, για να αναγνωρίσει την προσφορά φορέων και προσώπων που στήριξαν, με ποικίλους τρόπους, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου. Ανάμεσα στις εταιρείες που έλαβαν τιμητική ευχαριστήρια πλακέτα από τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, ήταν και η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.

Μια από τις πρόσφατες δράσεις της Unilever στη Θεσσαλονίκη ήταν η διοργάνωση της «Γειτονιάς Αλληλεγγύης», στην Πλατεία Αριστοτέλους. Πολλές μάρκες της εταιρείας, σε συνεργασία με τοπικούς ιατρικούς συλλόγους και άλλους φορείς, προσέφεραν, στους πολίτες της συμπρωτεύουσας, δωρεάν ιατρικούς ελέγχους και ενημέρωση για μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν στην υγεία, το περιβάλλον και το ευ ζην.

«Υλοποιούμε, ως εταιρεία, ένα Σχέδιο Δράσεων για την Αειφορία, με κεντρικό στόχο να συμβάλουμε, στο μέτρο του δυνατού, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Μίνα Βαλαβάνη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης μας εμπνέει για να προχωρήσουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ