Αύρα: Δύο χρόνια «Παίζω και Μαθαίνω» σε 8 πόλεις της Ελλάδας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον ολοκληρώνει με επιτυχία το ταξίδι του σε 10 παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω & Μαθαίνω».

Μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, το πρόγραμμα προσέφερε σε περισσότερα από 1.100 βρέφη και παιδιά ένα πιο όμορφο, χρωματιστό και δημιουργικό χώρο. Οι προαύλιοι χώροι των σταθμών γέμισαν χρώμα, λουλούδια και παιχνίδια, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Μέσα στα δύο αυτά χρόνια, το πρόγραμμα επισκέφθηκε 8 πόλεις της χώρας, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, το Αίγιο, το Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, τη Θήβα και τη Ρόδο. Η επιλογή των σταθμών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με τους Δήμους. Ειδικοί συνεργάτες, αρχιτέκτονες και μηχανικοί, επιμελήθηκαν την ανάπλαση των χώρων, με κύριο πάντα στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις συνθήκες στις οποίες αναπτύσσονται και δημιουργούν  χιλιάδες παιδικά πρόσωπα.

Συνολικά μεταμορφώθηκαν 5.880 τ.μ. αύλιου χώρου, χρησιμοποιώντας 2.100 τόνους μπογιάς, 426 τόνους άμμου, 400 ανθισμένα λουλούδια, 120 παιδικές καρέκλες και 43 υπαίθρια παιχνίδια. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού, δώρισε εκπαιδευτικά παιδικά βιβλία και χρήσιμη γραφική ύλη, όπως μαρκαδόρους, κηρομπογιές, πίνακες τάξεων και χάρτες.

Η σημαντική συνεισφορά του προγράμματος στη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα χιλιάδες μικροί μαθητές αναγνωρίστηκε και στο εξωτερικό. Πρόσφατα, το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» κέρδισε το βραβείο «Best Community Initiative» στα Global Bottled Water Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για τον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού, διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε 25 χώρες και περισσότερες από 100 συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ