Novasports: Προσφέρουν την εμπειρία της μετάδοσης ενός αγώνα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, μικροί φίλαθλοι βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία των αγώνων ποδοσφαίρου και από φέτος και σε αναμετρήσεις του μπάσκετ και του βόλεϊ

Τη χαρά να φιλοξενήσουν μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, είχαν τα κανάλια Novasports στις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League, αλλά και στους αγώνες  της EuroLeague Ολυμπιακός – Ούνιξ Καζάν και Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ, του Basketball Champions League ΠΑΟΚ – Ρόσα Ράντομ, ΑΡΗΣ – Helios Sun, ΑΕΚ – Πρόξιμους Σπίρου και Volley League Παναθηναϊκός – Κηφισιά που πραγματοποιήθηκαν από την Τρίτη 6 ΔεκεμβρίουΔευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Στο κάλεσμα των καναλιών Novasports προς οργανισμούς στήριξης παιδιών ανταποκρίθηκαν θερμά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Παιδικά Χωριά SOS», «Κιβωτός του Κόσμου», «Πρωτοβουλία για το Παιδί», «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού & Νέων Χανίων. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Van τηλεοπτικής μετάδοσης, φόρεσαν τα ακουστικά, κάθισαν δίπλα στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports και απόλαυσαν την εμπειρία περιγραφής από την προετοιμασία της μετάδοσης μέχρι και το τέλος του αγώνα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια, γνώρισαν από κοντά παίκτες των αγαπημένων τους ομάδων και φωτογραφήθηκαν με τα αναμνηστικά δώρα που έφεραν τις  υπογραφές των παικτών. Όλοι οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, χάρηκαν ιδιαίτερα που μπόρεσαν να προσφέρουν μία ξεχωριστή μέρα στους νεαρούς μας φίλους, αλλά και για το ότι έγιναν αποδέκτες του γνήσιου ενθουσιασμού των μικρών φιλάθλων για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, και ειδικότερα στον πυλώνα στήριξης παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να ομορφύνει τις γιορτινές ημέρες, προσφέροντας ένα δώρο μοναδικής αθλητικής εμπειρίας, σε μικρούς μας φίλους που ζουν υπό την φροντίδα οργανισμών προστασίας και στήριξης παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ