ΚΕΑΤ: Μαθητές παρουσίασαν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρακολουθήσαμε τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με τον τίτλο “Ο Νέος (Χρόνος) είναι ωραίος μα ο Παλιός είναι αλλιώς” του Εκπαιδευτικού Τμήματος του ΚΕΑΤ, την οποία οι μαθητές παρουσίασαν στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο.

Θέμα του έργου ήταν το νοσταλγικό ταξίδι σε μια μοναχική παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέσα από τις μνήμες και την προσωπική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, στην Ελλάδα και τις κοινωνικές μεταλλάξεις των τελευταίων 5 δεκαετιών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες των μαθητών των Ειδικών Σχολείων, του ΚΕΑΤ και του 1ου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ενώ οι επισκέπτες κεράστηκαν εδέσματα από το γιορτινό μπουφέ.

Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους, τη Βουλευτή Β΄ Αθήνας του Σύριζα, Χαρά Καφαντάρη και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Ιατρίδη, Μαρία Ξυτάκη και Εβίνα Γιακουμάτου.

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς των Ειδικών Σχολείων Τυφλών και Τυφλοκωφών Καλλιθέας και τον Παναγιώτη Μαρκοστάμο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών για την πολύτιμη βοήθειά του στην ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Σπύρο Μπαλάσκα και την Αναστασία Σταματίου από το Τυπογραφείο του ΚΕΑΤ που συντέλεσαν στη μεταγραφή και εκτύπωση σε Braille του βιβλίου «Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο δόθηκε για χριστουγεννιάτικο δώρο στους μαθητές.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά και στην Προϊσταμένη του Εκπαιδευτικού Τμήματος του ΚΕΑΤ, Σεραΐνα Κορομηλή, με την καθοδήγηση και έμπνευση της οποίας, ετοίμασαν και μας παρουσίασαν με πολλή αγάπη το θεατρικό τους, καθώς και στους υπόλοιπους Εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν με μεράκι την όλη εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του ΚΕΑΤ, της ΑΜΚΕ Πρωτοπορία και του 1ου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, τους γονείς των μαθητών και όλους τους φίλους που καθημερινά στηρίζουν το έργο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ